De ambassadeurs

/De ambassadeurs
De ambassadeurs2019-05-27T11:49:37+00:00

Vele crowdfunders hebben ons geholpen om onze eerste oogst waar te maken.

We zijn jullie allen ontzettend dankbaar! De grootse ambassadeurs geven we hier een speciale plek.

BouwBewaking.nl

Get Responsive

Get Responsive maakt sinds 2012 WordPress websites voor de startende ondernemer. We vinden niets leuker dan een klein online steentje te mogen bijdragen aan de vliegende start van nieuwe ideeën.

Dientu

Dientu betekent Dier en Tuin. Wij verkopen natuurlijke en biologische producten voor mens en dier. Daar horen ook de producten van de hennepplant bij, een mooi gewas voor vele doeleinden! Bezoek onze winkel: H.J. Kniggestraat 82-C in Stadskanaal.

www.dientu.nl

Marnix Hoppener

Ik geloof in mensen die durven te dromen. En de overtreffende trap van dromen is doen.

www.johnnyjoker.com

Uitvaartorganisatie Zuylen

Uitvaartorganisatie Zuylen staat voor duurzaamheid, op haar begraafplaatsen, in haar gebouwen en bij haar uitvaartdiensten. Wij promoten de duurzame uitvaart, inclusief een duurzame catering. Hoe mooi is dan thee uit Nederland!

www.zuylen.nl

Tijd voor

Mensen laten genieten van heerlijke thee en koffie, daar ligt onze passie. Rond de 130 soorten theeën hebben we in ons gezellige café en winkeltje te Nijverdal. Biologisch, duurzaam en fairtrade staat bij ons hoog in het vaandel, logisch dat we dus dit nieuwe initiatief zeer ondersteunen… Tijd voor

www.tijdvoor.eu

Ilmatar

Ilmatar is een praktijk voor kinderen en hun opvoeders, waarin met plezier aan ‘verbinding’ gewerkt wordt. Thee drinken en aandacht hebben voor wat de ander bezighoudt is wat Ilmatar ‘verbindt’ met Dutch Harvest.

www.kind-en-opvoeder.nl

Hempie

Hempie is een winkel in Bussum en webshop gespecialiseerd in hennep. Dit veelzijdige en duurzame gewas is voor vele doeleinden geschikt: kleding, cosmetica, superfood, en nog veel meer… We vinden het geweldig dat er nu ook hennepthee is van Nederlandse bodem!

www.hempie.nl

Pekela Duurzaam

Pekela Duurzaam maakt zich in haar dorp op allerlei gebieden sterk voor de energietransitie. Thee maken van hennep is een vondst die het totale hennepprodukt nu compleet duurzaam maakt. Wij zijn er trots op deze hennepplantage en Dutch Harvest daarmee ook een beetje, binnen onze gemeente te hebben.

www.pekeladuurzaam.nl

Hempishop

Op hempishop.nl vind je het grootste assortiment van hennep producten & raw superfoods. De hennepthee van Dutch Harvest mag natuurlijk niet ontbreken! Wij feliciteren Dutch Harvest en Dunagro met dit (h)eerlijke product.

www.hempishop.nl

HH Architecten

Willem van den Heuvel is bezig om in Mongolie hennep te introduceren. Met de hennepscheven kunnen daar goed geïsoleerde huizen ontwikkeld worden, waar grote behoefte aan bestaat. In 2016 zal de Mongoolse landbouwuniversiteit de eerste 2 hectare hennep verbouwen.

hharch@hetnet.nl

Du-bio

Du-bio is een bedrijf dat duurzaam onderneemt. De hennepplant is een duurzaam gewas en mede daardoor staan wij achter de hennepthee! Wij bezorgen aan huis, sturen uw bestelling op of u komt langs in onze winkel aan de Eversestraat 6 in Sint Oedenrode.

www.du-bio.nl

De Kloof Luxury Estate Zuid Afrika

Wij supporten de hennep thee op het historische landgoed hotel in de westkaap in Zuid Afrika. We serveren en werken met zoveel mogelijk natuurlijke producten en serveren u graag een kop hennep thee in Zuid-Afrika.

www.dekloof.co.za

The Good Stuff Bakery

Met de Bakery –Box maakt The Good Stuff Bakery het jou gemakkelijk om zelf Raw/Vegan lekkernijen te maken die ook nog eens goed voor je zijn. En een kop Hennep thee past natuurlijk perfect bij zo’n healthy treat!

www.thegoodstuffbakery.nl

Koffielounge de Brink

Koffielounge de Brink is een koffie en theelocatie in Assen zoals je niet vaak ziet. In een ongedwongen sfeer wordt speciale koffie, thee en lekkernijen uit de streek geserveerd. Van cappuccino tot dutch coffee, van munt naar chai tot hennep thee.

www.facebook.com/koffieloungedebrink

Dubbelgroen

Dubbelgroen is een Tuinontwerpwinkel. We maken stadse tuinen, van geveltuinen tot vergroening van schoolpleinen. In de winkel is er alleen verkoop van eerlijke producten. Wij staan achter het product van Dutch Harvest. Een eerlijk en heerlijke thee. Van de zomer gaan we een proefstoep maken. Mensen mogen de thee ervaren, en dat in de leukste winkelstraat van Nederland. De Czaar Peterstraat nr. 95.

www.dubbelgroen.com